Компьютерный сервис "Ledcom" » Новости » Заправка картриджів

Заправка картриджів


Заправка картриджів може проводиться в офісі клієнта і в спеціальному приміщенні у нас в сервісному центрі.
Виробники оргтехніки заявляють, що заправка картриджів негативно впливає на працездатність техніки, може вивести її з ладу. Але давно відомо, що виробникам набагато вигідніше, коли купують оригінальні картриджі, так як основний прибуток вони якраз отримують з продажу витратних матеріалів. Ми пропонуємо Вам заощадити ваші кошти і отримати якісні послуги в нашому центрі.
В процесі заправки ми не тільки підберемо оптимальний для вашого картриджу тонер, але і додатково проведемо комплекс підготовчих робіт (повне тестування картриджа, видалення частинок старого і відпрацьованого тонера та ін.)
Заправка картриджів у нас, це завжди вигідно, економно і безпечно. Додайте до цього, що після заправки картріджів поліпшується якість друку і настрій у Вас і Вашого шефа.
 
Ремонт принтерів, копірів, МФУ.

Одним з видів нашої діяльності є високоякісний ремонт техніки таких фірм, як HP, CANON, XEROX, SAMSUNG, EPSON, Ricoh, Brother. Якщо ви виявили поломку, достатньо буде зателефонувати до нашої майстерні.
Ми проведемо роботи по відновленню основних первинних вузлів та механізмів принтеру шляхом усунення несправностей та заміни зношених або пошкоджених частин принтерів.
Ремонт принтерів проводиться у Вас в офісі, або в разі потреби в нашому сервісному центрі.
Ми не даємо порожніх обіцянок, а реальні терміни і ціни ремонту принтерів обговорюються після проведення нашим фахівцем діагностики вашого обладнання. Після діагностики ми даємо рекомендації по правильній експлуатації Вашої офісної техніки.

Дата создание: 2017-02-24 13:15:36
Design by: http://miramoroz.weebly.com